Czy muszę ponownie przesłać wszystkie swoje treści?

Nie, stworzyliśmy API, które łączy się z twoją obecną stroną – pobieramy z niej wszystkie informacje i wyświetlamy je w twojej aplikacji. Nie stracisz żadnych danych, użytkowników ani konfiguracji (lokalizacji i kategorii).

Do działania aplikacji potrzebujesz serwisu Yclas Cloud lub aktywnej subskrypcji Yclas Self-Hosted Pro.

← Wszystkie pytania