Behöver jag ladda upp allt mitt innehåll igen?

Nej, vi har utvecklat ett API som ansluter till din nuvarande webbplats. Vi hämtar all information och visar den i din app. Du förlorar inga data, användare eller inställningar (platser & kategorier).

Du behöver en Yclas Cloud-webbplats eller en aktiv Yclas Self-Hosted Pro-prenumeration för att använda apparna.

← Alla frågor