Musím nahrát veškerý svůj obsah znovu?

Ne, vyvinuli jsme API, které se připojí k vašemu stávajícímu webu a extrahuje všechny informace, které pak zobrazíme ve vaší aplikaci. Nepřijdete o žádná data, uživatele ani nastavení (lokality & kategorie).

K provozování aplikací budete potřebovat aktivní předplatné Yclas Cloud nebo Yclas Self-Hosted Pro.

← Všechny otázky