Perlukah saya memuat naik semula semua kandungan saya?

Tidak, kami membangunkan API yang menyambung ke laman semasa anda, dan kami mengekstrak semua maklumat dan memaparkannya dalam apl anda. Anda tidak akan kehilangan sebarang data, pengguna atau konfigurasi (lokasi & kategori).

Anda akan memerlukan laman Yclas Cloud atau subskripsi aktif Yclas Self-Hosted Pro untuk menjalankan apl.

← Semua soalan