Moet ik al mijn inhoud opnieuw uploaden?

Nee, we hebben een API ontwikkeld die verbinding maakt met je huidige site. We halen alle informatie op en tonen die in je app. Je verliest geen gegevens, gebruikers of instellingen (locaties & categorieën).

Om de apps te gebruiken heb je een Yclas Cloud-site of een actief Yclas Self-Hosted Pro-abonnement nodig.

← Alle vragen