Må jeg laste opp alt innholdet mitt på nytt?

Nei, vi har utviklet et API som kobler til nettstedet ditt og henter ut all informasjonen og viser den i appen din. Du mister ikke data, brukere eller konfigurasjon (lokasjoner & kategorier).

Du trenger et Yclas Cloud-nettsted eller et aktivt Yclas Self-Hosted Pro-abonnement for å kjøre appene.

← Alle spørsmål