Hayır, mevcut sitenize bağlanan bir API geliştirdik ve tüm bilgileri çıkarıp uygulamanızda gösteriyoruz. Hiçbir veri, kullanıcı veya yapılandırmayı (konumlar & kategoriler) kaybetmezsiniz.
Uygulamaları çalıştırmak için aktif bir Yclas Cloud sitesine veya Yclas Self-Hosted Pro aboneliğine ihtiyacınız olacaktır.