آیا باید دوباره همه‌ی محتوایم را بارگذاری کنم؟

نه، ما یک API توسعه داده‌ایم که به سایت فعلی شما متصل می‌شود و تمام اطلاعات را استخراج کرده و در اپلیکیشن شما نمایش می‌دهد. هیچ داده، کاربر یا تنظیماتی (موقعیت‌ها و دسته‌بندی‌ها) از دست نمی‌رود.

برای اجرای اپلیکیشن‌ها، به یک سایت Yclas Cloud یا یک اشتراک فعال Yclas Self-Hosted Pro نیاز دارید.

← همه پرسش‌ها