צריך להעלות את כל התוכן מחדש?

לא, פיתחנו API שמתחבר לאתר הקיים, שולף את כל המידע ומציג אותו באפליקציה. לא יאבדו נתונים, משתמשים או הגדרות (מיקומים וקטגוריות).

כדי להריץ את האפליקציות דרוש אתר Yclas Cloud או מנוי פעיל של Yclas Self-Hosted Pro.

← כל השאלות