Nem, kifejlesztettünk egy API-t, amely csatlakozik a jelenlegi oldalához, és kinyerjük az összes adatot, majd megjelenítjük az alkalmazásában. Nem veszít el semmilyen adatot, felhasználót vagy beállítást (helyszínek és kategóriák).
Az alkalmazások futtatásához aktív Yclas Cloud oldalra vagy Yclas Self-Hosted Pro előfizetésre lesz szüksége.