Actualizări

În Yclas Self-hosted primești actualizări cât timp planul tău Pro este activ.

Actualizările sunt făcute de tine, folosind automatizarea noastră sau manual. Dacă vrei ca noi să îți actualizăm site-ul manual, costă 100 $ per actualizare.

Dacă abonamentul tău a expirat, nucleul Yclas va continua să se actualizeze, deoarece licența nu expiră și va funcționa mereu, dar funcțiile Pro nu vor mai fi actualizate.

← Toate întrebările