Trebuie să îmi încarc tot conținutul din nou?

Nu, am dezvoltat un API care se conectează la site-ul tău actual și extragem toate informațiile pentru a le afișa în aplicația ta. Nu vei pierde niciun fel de date, utilizatori sau configurări (locații & categorii).

Vei avea nevoie de un site Yclas Cloud sau de un abonament Yclas Self-Hosted Pro activ pentru a rula aplicațiile.

← Toate întrebările