Reînnoire
Planul tău se reînnoiește automat cu o zi înainte de expirare, folosind metoda de plată cu care ai plătit. Ți se taxează prețul obișnuit al planului, fără niciun cupon sau reducere introductivă. Dacă o plată nu reușește, îți trimitem un email cu un link de plată, ca să nu pierzi nicio muncă de pe site-ul tău.
Poți anula abonamentul oricând: mergi la Site-urile mele,