Чи потрібно мені завантажувати весь свій контент знову?

Ні, ми розробили API, що підключається до вашого наявного сайту, і ми отримуємо всю інформацію та показуємо її у вашому застосунку. Ви не втратите жодних даних, користувачів чи налаштувань (місця та категорії).

Вам потрібен сайт Yclas Cloud або активна підписка Yclas Self-Hosted Pro, щоб запустити застосунки.

← Усі запитання