Obnovení
Váš plán se automaticky obnovuje den před vypršením platnosti, a to pomocí platební metody, kterou jste použili. Je vám účtována běžná cena plánu, bez kuponu nebo úvodní slevy. Pokud platba neprojde, pošleme vám e-mail s odkazem k platbě, abyste o práci na svém webu nepřišli.
Předplatné můžete kdykoli zrušit: přejděte do Moje weby, otevřete Nastavení webu a