Váš plán se automaticky obnovuje den před vypršením platnosti, a to pomocí platební metody, kterou jste použili. Je vám účtována běžná cena plánu, bez kuponu nebo úvodní slevy. Pokud platba neprojde, pošleme vám e-mail s odkazem k platbě, abyste o práci na svém webu nepřišli.
Předplatné můžete kdykoli zrušit: přejděte do Moje weby, otevřete Nastavení webu a klikněte na Zrušit předplatné. Poté se už nic neobnoví.
Pokud si to po obnovení rozmyslíte, každý plán má 30denní záruku vrácení peněz: o plnou refundaci můžete požádat do 30 dnů od platby.
Web, jehož platnost vypršela, přejde do offline režimu. Obnovte jej do 30 dnů od data vypršení platnosti, abyste jej získali zpět i se všemi daty.