Ако планът ви има ограничение за обяви, ще получите имейл, който ви уведомява, когато достигнете 90% от разрешения си капацитет. Ако изтриете обяви, ще имате повече място за публикуване и ще можете да продължите да ползвате същия план.
Ако установим, че се публикуват само спам обяви или че се използват неправилно, ще се свържем с вас, за да отстраним проблема.