Limit ogłoszeń

Jeśli twój plan ma limit ogłoszeń, otrzymasz e-mail z informacją, gdy wykorzystasz 90% dostępnego limitu. Jeśli usuniesz ogłoszenia, zwolnisz miejsce na nowe i będziesz mógł dalej korzystać z tego samego planu.

Jeśli wykryjemy, że publikowane są wyłącznie ogłoszenia-spam lub że serwis jest wykorzystywany niewłaściwie, skontaktujemy się z tobą, aby rozwiązać problem.

← Wszystkie pytania