Hvis dit abonnement har en begrænsning på annoncer, får du en e-mail, når du når 90 % af din tilladte kapacitet. Hvis du sletter annoncer, får du mere plads til at oprette nye, og du kan fortsætte med at bruge det samme abonnement.
Hvis vi opdager, at der kun bliver oprettet spamannoncer, eller at funktionen bruges forkert, kontakter vi dig, så problemet kan løses.