Hvis planen din har en begrensning på antall annonser, får du en e-post som informerer deg når du når 90 % av tillatt kapasitet. Hvis du sletter annonser, får du mer plass til å publisere, og du kan fortsette å bruke samme plan.
Hvis vi oppdager at det bare publiseres spamannonser, eller at tjenesten brukes feil, vil vi kontakte deg for å løse problemet.