Din plan förnyas automatiskt dagen innan den löper ut, med den betalningsmetod du betalade med. Du debiteras planens ordinarie pris, utan kupong eller introduktionsrabatt. Om en betalning inte går igenom skickar vi ett e-postmeddelande med en länk för att betala, så att du inte förlorar något arbete på din webbplats.
Du kan säga upp din prenumeration när som helst: gå till Mina webbplatser, öppna Inställningar för webbplatsen och klicka på Säg upp prenumeration. Därefter förnyas ingenting.
Om du ångrar dig efter en förnyelse har varje plan 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti: begär full återbetalning inom 30 dagar från betalningen.
En webbplats som har löpt ut går offline. Förnya inom 30 dagar från utgångsdatumet för att få tillbaka den med alla dina data.