Подновяване

Планът ви се подновява автоматично в деня преди изтичането си, с метода на плащане, с който сте платили. Таксува се редовната цена на плана, без купон или въвеждаща отстъпка. Ако плащане не мине, ще ви изпратим имейл с връзка за плащане, така че да не загубите нищо от работата по сайта си.

Можете да анулирате абонамента си по всяко време: отидете в Моите сайтове, отворете Настройки на сайта и щракнете върху Анулиране на абонамента. След това нищо не се подновява.

Ако размислите след подновяване, всеки план има 30-дневна гаранция за връщане на парите: поискайте пълно възстановяване на сумата в рамките на 30 дни от плащането.

Изтекъл сайт излиза офлайн. Подновете в рамките на 30 дни от датата на изтичане, за да го получите обратно с всички ваши данни.

← Всички въпроси