Fornyelse

Dit abonnement fornyes automatisk dagen før, det udløber, med den betalingsmetode, du betalte med. Du bliver trukket abonnementets almindelige pris, uden kuponer eller introduktionsrabat. Hvis en betaling ikke går igennem, sender vi dig en e-mail med et link til at betale, så du ikke mister noget arbejde på dit site.

Du kan opsige dit abonnement når som helst: gå til Mine sites, åbn Indstillinger for sitet, og klik på Annullér abonnement. Derefter fornyes intet.

Hvis du fortryder efter en fornyelse, har alle abonnementer 30 dages pengene-tilbage-garanti: bed om fuld refusion inden for 30 dage efter betalingen.

Et udløbet site går offline. Forny inden for 30 dage efter udløbsdatoen for at få det tilbage med alle dine data.

← Alle spørgsmål