Ανανέωση

Το πρόγραμμά σας ανανεώνεται αυτόματα την ημέρα πριν λήξει, με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε. Χρεώνεστε την κανονική τιμή του προγράμματος, χωρίς κουπόνι ή εισαγωγική έκπτωση. Αν μια πληρωμή δεν ολοκληρωθεί, σας στέλνουμε email με σύνδεσμο πληρωμής, ώστε να μη χάσετε τίποτα από τη δουλειά σας στον ιστότοπο.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή: μεταβείτε στο Οι ιστότοποί μου, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του ιστότοπου και πατήστε Ακύρωση συνδρομής. Μετά από αυτό δεν ανανεώνεται τίποτα.

Αν αλλάξετε γνώμη μετά από μια ανανέωση, κάθε πρόγραμμα έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: ζητήστε πλήρη επιστροφή εντός 30 ημερών από την πληρωμή.

Ένας ιστότοπος που έχει λήξει τίθεται εκτός σύνδεσης. Ανανεώστε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία λήξης για να τον πάρετε πίσω με όλα τα δεδομένα του.

← Όλες οι ερωτήσεις