تمدید

پلن شما یک روز پیش از انقضا، با همان روش پرداختی که استفاده کرده‌اید، به‌طور خودکار تمدید می‌شود. مبلغ کسر شده قیمت عادی پلن است، بدون هیچ کد تخفیف یا تخفیف معرفی. اگر پرداخت انجام نشود، ایمیلی همراه با لینک پرداخت برایتان می‌فرستیم تا هیچ کدام از کارهایی که روی سایتتان انجام داده‌اید از دست نرود.

می‌توانید هر زمان که بخواهید اشتراک خود را لغو کنید: به بخش سایت‌های من بروید، تنظیمات سایت را باز کنید و روی لغو اشتراک کلیک کنید. پس از آن دیگر چیزی تمدید نمی‌شود.

اگر بعد از تمدید نظرتان تغییر کرد، همه‌ی پلن‌ها ۳۰ روز ضمانت بازگشت وجه دارند: تا ۳۰ روز پس از پرداخت می‌توانید بازگشت کامل وجه را درخواست کنید.

سایتی که منقضی شده آفلاین می‌شود. برای بازگرداندن آن همراه با تمام داده‌هایتان، تا ۳۰ روز پس از تاریخ انقضا تمدید کنید.

← همه پرسش‌ها