Fornyelse

Abonnementet ditt fornyes automatisk dagen før det utløper, med betalingsmetoden du betalte med. Du blir belastet planens ordinære pris, uten kupong eller introduksjonsrabatt. Hvis en betaling ikke går gjennom, sender vi deg en e-post med en lenke for å betale, slik at du ikke mister noe arbeid på nettstedet ditt.

Du kan si opp abonnementet når som helst: gå til Mine nettsteder, åpne Innstillinger for nettstedet og klikk Si opp abonnement. Ingenting fornyes etter dette.

Hvis du ombestemmer deg etter en fornyelse, har alle planer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti: be om full refusjon innen 30 dager etter betalingen.

Et utløpt nettsted går offline. Forny innen 30 dager etter utløpsdatoen for å få det tilbake med alle dataene dine.

← Alle spørsmål