Dacă planul tău are o limită de anunțuri, vei primi un email care te informează când ajungi la 90% din capacitatea permisă. Dacă ștergi anunțuri, vei avea mai mult spațiu pentru postare și vei putea continua să folosești același plan.
Dacă detectăm că se postează doar anunțuri spam sau că site-ul este folosit greșit, te vom contacta pentru a rezolva problema.