Продовження

Ваш тариф автоматично продовжується за день до закінчення терміну дії, за допомогою способу оплати, яким ви скористалися. З вас стягується звичайна ціна тарифу, без жодного купона чи вступної знижки. Якщо платіж не проходить, ми надсилаємо вам листа з посиланням для оплати, щоб ви не втратили жодної роботи на своєму сайті.

Ви можете скасувати підписку будь-коли: перейдіть у «Мої сайти», відкрийте «Налаштування» для сайту та натисніть «Скасувати підписку». Після цього нічого не продовжується автоматично.

Якщо ви змінили своє рішення після продовження, кожен тариф має гарантію повернення коштів протягом 30 днів: попросіть повне повернення коштів протягом 30 днів з моменту платежу.

Сайт із закінченим терміном дії переходить офлайн. Продовжіть підписку протягом 30 днів з дати закінчення терміну дії, щоб відновити його з усіма вашими даними.

← Усі запитання