Pakettisi uusiutuu automaattisesti päivää ennen sen päättymistä käyttäen maksutapaa, jolla maksoit. Sinulta veloitetaan paketin normaalihinta ilman kuponkeja tai tutustumisalennuksia. Jos maksu ei mene läpi, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on maksulinkki, joten et menetä mitään sivustosi töistä.
Voit perua tilauksesi milloin tahansa: siirry kohtaan Omat sivustot, avaa sivuston Asetukset ja napsauta Peruuta tilaus. Sen jälkeen mikään ei uusiudu.
Jos muutat mieltäsi uusimisen jälkeen, jokaisella paketilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu: pyydä täysi hyvitys 30 päivän kuluessa maksusta.
Vanhentunut sivusto menee pois verkosta. Uusi se 30 päivän kuluessa päättymispäivästä saadaksesi sen takaisin kaikkine tietoineen.