A csomagja automatikusan megújul a lejárat előtti napon, azzal a fizetési móddal, amellyel fizetett. A csomag szokásos árát számítjuk fel, kupon vagy bevezető kedvezmény nélkül. Ha egy fizetés nem sikerül, e-mailben küldünk Önnek egy fizetési linket, így nem veszíti el az oldalán végzett munkát.
Az előfizetését bármikor lemondhatja: lépjen a Saját oldalak menübe, nyissa meg az oldal Beállításait, és kattintson az Előfizetés lemondása gombra. Ezután semmi nem újul meg.
Ha meggondolja magát egy megújítás után, minden csomaghoz 30 napos pénzvisszafizetési garancia jár: kérje a teljes összeg visszatérítését a fizetéstől számított 30 napon belül.
A lejárt oldal offline állapotba kerül. Újítsa meg a lejárati dátumtól számított 30 napon belül, hogy visszakapja az összes adatával együtt.